Fjällkassen – lokal mat levererad till stugan

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Fjällkassen gör efter vintersäsongen 2013/2014 uppehåll med sina leveranser tills vidare.

Fjällkassen är en matkasse som erbjuder ett helt unikt koncept. Du väljer bland tio olika rätter, och får sedan recept och ingredienser levererade till din bostad i fjällen. Detta är perfekt för den som vill kombinera sin vistelse i fjällen med att prova på lokal mat, och samtidigt slippa gå och handla. Det praktiska med Fjällkassen är också att du får allt du behöver i din matkasse, inklusive saker som andra matkassar förutsätter att du har hemma, som till exempel salt och peppar. Ett perfekt sätt att göra sin tid i fjällen till något alldeles extra och att få prova på lokal mat. Fjällkassen levererar till flera klassiska skidorter, bland annat Idre fjäll, Åre, Vemdalsfjällen och Funäsdalsfjällen. Du beställer kassarna och betalar på företagets hemsida, och kan där också se vilka rätter som ingår i deras kassar.

Rätter från Fjällkassen

Fjällkassen erbjuder tio olika rätter som alla påminner om de lokala traditionerna i norra Sverige. Bland rätterna finns bland annat renskavspasta, västerbottenpaj och viltfärsbiffar med smakrika och spännande tillbehör. Du väljer tre av rätterna och hur många portioner du behöver ingredienser till och får sedan dessa levererade till din adress. Upplev fjällens alla goda, lokala smaker i rätt miljö!

Övriga kassar från Fjällkassen

matkasse från Fjällkassen

Som komplement till middagarna från Fjällkassen kan du också välja bland tre härliga efterrätter och avsluta måltiden på ett lyxigt sätt. För dig som föredrar att avsluta middagen med några goda lokala ostar så finns också Ostkassen. Frukostkassen är till för er som vill få en bra start på dagen, och slippa gå till butiken för att handla frukost efter att ni avslutat skidåkningen. Frukostkassen finns för sex till åtta personer och innehåller bland annat ost, fil, mjölk och renkorv. Besök Fjällkassens hemsida för att bli inspirerad av bilder och menyer.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!