Ellens Gryta – UPPEHÅLL FRÅN 1/1 2015!

FÄRDIGLAGADE MIDDAGAR

Ellens Gryta

Ellens Gryta förenklar middagsbestyren och frigör tid såväl i vardagen som på helgen. Genom hemleverans av tre eller fyra färdiglagade middagar varannan vecka är Ellens middagar ett välbalanserat komplement till den egna matlagningen.

Tre av rätterna är baserade på fisk, kött och kyckling, och den fjärde rätten är en vegetarisk soppa. Till rätterna medföljer matchande tillbehör - till exempel sås, rårörda lingon eller cole slaw - medan kunden själv står för basvaror, såsom potatis, ris och pasta.

Maten levereras med kylbil hem till dörren och har en hållbarhet på fem till tio dagar från leveranstillfället. Middagarna kan dessutom frysas med bibehållen kvalitet. Företaget erbjuder stor flexibilitet och som kund kan man enkelt ersätta rätter i menyn med andra rätter från den aktuella menyn eller köpa till extra middagar från det frysta "Alltid hos Ellen"-sortimentet.

MED FOKUS PÅ KVALITET OCH VARIATION

Ellens Gryta värnar om smak och kvalitet och ledstjärnan är att maten ska vara genuin, smaka hemlagat och ha en innehållsförteckning med enbart naturliga råvaror. Företaget samarbetar med Willy Ohlsson i Östermalmshallen. Willy Ohlssons kockar lagar middagarna från grunden och svensk husmanskost och klassiska långkok varieras med utvalda rätter från internationella kök. Säsongens råvaror används i största möjliga utsträckning och ambitionen är att en betydande andel av ingredienserna ska vara KRAV-märkta, ekologiska eller svenska. All mat är glutenfri och laktosfria leveranser går att beställa.

EN AVLASTNING I VARDAGEN OCH PÅ HELGEN

Företaget har fått sitt namn efter grundarens mormor Ellen som brukade hjälpa sina nära och kära med bakning och matlagning och var en välkommen avlastning såväl i vardagen som på helgen - precis som Ellens Gryta är tänkt att vara för sina kunder.

VÄLJ TRE ELLER FYRA FÄRDIGLAGADE MIDDAGAR

MatkasseProduktPrisRabattkodKampanjpris 
ellens gryta 1003 dagar/4 personer719 krMKG150569 krBeställ här!
ellens gryta 1004 dagar/4 personer819 krMKG150669 krBeställ här!

150 KR i RABATT VIA MATKASSE.NU

När du köper Ellens Gryta via Matkasse.nu erhåller du 150 kr i prova-på-rabatt på den första leveransen. Ange rabattkoden MKG150 när du blir kund. Rabattkoden anger du när du fyller i dina personuppgifter vid registreringen på Ellens Grytas hemsida.

1
0