ECGO

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

ECGO levererar godsaker från naturen direkt till din dörr, klimatsmart, billigt och nyttigt! För den som söker hälsosamma snacks och vill få dessa smidigt hemlevererade är ECGO helt rätt val. När du prenumererar på en påse från företaget får du en härligt blandning av olika goda nyttigheter direkt hem till dörren i ett tidsintervall som du själv väljer.

ECGO – Maten och recepten

ECGO erbjuder flera olika typer av snackspåsar så att du kan välja den som passar dina behov bäst. De färdiga snackspåsarna innehåller en mix av nötter, torkad frukt, godis och choklad av hög kvalitet från ekologiska producenter. I sortimentet finns snacks som passar de flesta olika typer av kost. Du hittar till exempel både veganska, glutenfria, laktosfria och nötfria alternativ. Varje månad byts dessutom en del av påsens innehåll ut mot nya spännande snacks. På så sätt får du alltid variation i ditt snacksurval. Vill du se till att alltid ha nyttiga alternativ hemma när magen kurrar är dessa påsar ett säkert val.

Köpprocessen

Hos ECGO är det mycket smidigt att beställa. En stor fördel är att du själv kan bestämma i vilket tidsintervall du vill ha din påse. Du kan till exempel välja mellan att få hem en påse varje vecka eller en gång i månaden. Du betalar med Visakort, Mastercard eller Paypal. Beställ en prova-på-påse om du vill prova tjänsten först. Denna innehåller en blandning av företagets alla favoriter.

Hemsidan

ECGO har en översiktlig hemsida där du lätt kan prenumerera på snackspåsar till kontoret eller hem till dig. På sidan hittar du alla typer av snackspåsar man erbjuder, dessutom finns ytterligare information om företaget. Du hittar också en blogg med många matnyttiga tips. Det är lätt att kontakta företaget genom ett formulär på hemsidan.

Företaget

ECGO vill erbjuda en helhetslösning där både företag och privatpersoner enkelt kan få tag på ekologiska och hälsosamma snacks. Man samarbetar med många olika producenter vilket ger påsarna en spännande blandning. ECGO varierar sitt utbud med nya inslag i snackspåsarna varje månad för att man ska kunna hitta nya favoriter.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!