Coop matkasse online och Melodifestivalen

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Coop packar och levererar matkassar (precis som Linas, Middagsfrid och MatHem) har lanserat en Quiz som du laddar ner i Appstore eller via Android Market.

Tävla om Coop matkasse

Du tävlar då om matkassar och biljetter till Melodivestivalen 2013.

Coop har inför årets melodifestival gjort Festivalfajten (namnet på Appen). Det är en. Appen har varit med på topp 25 listan över gratisappar och i skrivande stund ligger den på plats 35. Applikationen Festivalfajten är framtagen med webutvecklaren Monterosa där en riktig ”Mello”-entusiast har tagit fram frågorna.

Spela Quizen Festivalfajten så kan du vinna biljetter till Melodifestivalen eller matkassar. Det går att vinna biljetter och matkassar en gång per spelare. Matkassar vinns veckovis och det är 10 vinnare varje vecka. De som snabbast klarar alla uppgifter eller plockar alla matvaror får en kasse var. För att vinna så ska du ha flest antal samt att de även väger in tidsåtgång. De som vinner Melodifestivalbiljetter kontaktas av Coop via e-post.

Så funkar tävlingen med Coop Matkasse i potten

Du som vinner kuponger får de skickade till sin mobiltelefon. Det krävs att du har ett svenskt mobiltelefonnummer. Det är viktigt att du är registrerad för att du ska kunna komma med på topplistan och ha möjlighet att kunna vinna. Det finns möjlighet att utmana dina kompisar via Facebook. Det du ska göra i såna fall är att registrera dig med Facebook. Topplistan nollställs varje vecka under natten mellan söndag och måndag 00:00. Under den sista deltävlingen stängs topplistan natten mellan torsdag och fredag klockan 00:00.

Hur vinner du en Coop Matkasse?

Varje dag så belönas de tre spelare som har fått högst poäng med biljetter till Melodifestivalen på Friends Arena.

Coop erbjuder också ett specialpris på melodifestivalbiljetter om du handlat över 500 kr. Du kan då antingen betala för en och gå två eller betala för 2 och gå 4.

Hos Coop finner du tips på mat och recept som du kan tillaga till Melodifestivalen. Liksom MatHem rekommenderar Coop bland annat tacos till Melodifestivalen liksom de även har med ostburgare och friterade kycklingben.

Testa att ladda ner Coops Quiz Festivalfajten på Appstore.

Lycka till!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!