CDON Livsmedel

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Känner du igen namnet CDON men är inte bekant med att de även säljer livsmedel? CDON Livsmedel är det nya projektet från skaparna av den populära siten där du tidigare främst kunde köpa cd-skivor. Nu kan du även ta del av högkvalitativ mat från kända varumärken. Maten levereras snabbt i hela Sverige som Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

CDON Livsmedel – Maten och recepten

CDON Livsmedel levererar god mat över hela landet på samma vis som de tidigare försåg Sverige med musik. Ta del av billig mat från de främsta och mest kända varumärkena som du kan få hem i en matkasse med några enkla klick. Botanisera bland ett stort urval med mat från världens alla hörn, enkelt kategoriserat och översiktligt. Föredrar du ekologiskt, KRAV-märkt eller Fairtrade? Med hjälp av CDON kan du förenkla din vardag och ta del av vegetariska, vegan- samt laktos- och glutenfria alternativ. Ät nyttigare genom att välja hälsosamma alternativ, du hittar även en rad av produkter och artiklar till starkt rabatterade priser.

Köpprocessen

CDON Livsmedel vill göra det enklare för svenska folket att äta nyttigt utan att behöva krångla till det. Välj dina varor och tryck på “köp” för att lägga dem i din digitala kundvagn. Välj att betala genom snabbkassan eller registrera dig för att ta del av erbjudanden och återbäring av dina köp.

Hemsidan

Det är enkelt att anpassa CDON Livsmedel efter dina specifika behov. Filtrera utbudet efter varumärke eller produkter och ta del av kundrecensioner och andra varor som passar bra ihop med ditt köp. CDON ger även tips på recept och uppdaterar ständigt sin sida för smaskig inspiration inför middagsbjudningar eller vardagslyx.

Företaget

CDON.com blev snabbt en av Sverige mest kända sidor för köp av cd-skivor, film, böcker och spel. Numera har man breddat sortimentet och erbjuder snabba matleveranser i hela landet, oavsett var du bor. Fokus ligger på hälsosam mat som kan vara svår att få tag i fysiska butiker. Redan efter ett år var succén ett faktum och CDON Livsmedel vann 2015 ”Customer experience of the year” på Nordic Ecommerce Summit.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!