Bra mat hemma – välj bland fyra inspirerande matkassar

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Bra mat hemma – matkassar som du vill ha dem

Fler och fler har upptäck hur smidigt och enkelt det är att varje eller varannan vecka få en matkasse levererad hem, proppad med ingredienser till veckans alla måltider. Inte bara slipper man springa i butiker och handla råvaror till vardagarnas middagar, utan man får också hjälp med planering av vad man ska äta. Bra mat hemma levererar matkassar med recept och produkter som noggrant valts ut för att man ska få i sig nyttig, varierande och god mat varje dag. Det gör vardagen enklare och i många fall också billigare, eftersom priserna på matkassar är så pass låga att man faktiskt sparar pengar, trots att man inte behöver lyfta ett finger när det gäller inköpen.

Vilka matkassar erbjuder Bra mat hemma?

  • Premiumkassen: Denna kasse innehåller en stor mängd närproducerade råvaror och alla ingredienser är exakt uppmätta för att passa recepten. Men premiumkassen från Bra mat hemma behöver du inte köpa till någonting utan allt som behövs ingår. Finns för 2-6 personer.
  • LCHF-kassen: För dig som föredrar att äta mycket nyttiga fetter och proteiner framför snabba kolhydrater. Varje maträtt innehåller ca 5% kolhydrater och i det fall den siffran blir lite högre så är det på grund av ett extra tillskott grönsaker. Även denna kasse finns för 2-6 personer. Även denna kasse innehåller allt som recepten kräver och du behöver inte köpa till extra ingredienser.
  • Familjekassen: Denna kasse innehåller 5 middagar för 4-6 personer och recepten är framtagna särskilt för barnfamiljer. Bra mat som lagas från grunden och som garanterat kommer uppskattas av barnen.
  • Låglaktoskassen: 5 goda och nyttiga middagar för 4-6 personer som vill ha mat med mindre laktos i.

Bra mat hemma erbjuder dig att prenumerera på deras matkassar eller bara beställa enstaka leveranser. Detta är praktiskt för den som kanske inte vill ha matkassar varje vecka utan bara då och då, kanske när livet är ovanligt hektiskt. Bra mat hemma levererar till många orter i Värmland som Arvika, Degerfors, Karlstad och Filipstad. För en komplett lista över orter som kan få matkassar från Bra mat hemma samt exempelmenyer kan man gå in på hemsidan och kolla.

Bra Mat Hemma matkasse

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!