Bodystore

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

På Bodystore hittar du allt för en hälsosam livsstil. Snabba leveranser över hela Sverige. Bodystore ser det som en utmaning att hålla hög kvalitet på sina matkassar. Här hittar du ett brett sortiment och med noga utvalda produkter som innehåller både naturliga och ekologiska produkter.
Bodystore

Bodystore – Maten och recepten

Titta in hos Bodystore. Där hittar du hälsosam mat från hela världen till lägre priser. Hälsobomba din kropp med superfoods. I sortimentet hittar du allt från populära Spirulina, Chiafrön till den omtalade välgörande kokosoljan som bör finnas i varje kök. Bodystore säljer även Vitaprana. Välj nyttiga snacks till fredagsmyset och må bättre. I butiken kan du välja och vraka bland nyttiga torkade superbär och superfrukter, nötter, ekologisk choklad och kokoschips. Du hittar du även ekologiska bakprodukter, bönor, flingor och gröt. För veganen eller den med glutenintolerans finns ett brett utbud av pålägg, pasta, tofu- och sojaprodukter. Butikens sortiment gör det till ett nöje att veckohandla sin matkasse.

Köpprocessen

Hos Bodystore blir köpprocessen ett nöje och det är enklare än att trängas i matbutiken. I nätbutiken hittar du dessutom allt du behöver under samma tak. I lugn och ro kan du planera ihop veckans måltider från soffhörnet och känna dig trygg med att dina varor är noggrant utvalda. Butiken jobbar aktivt på att hela tiden hitta nya hälsosamma produkter till sitt redan rika sortiment. Välj leveranssätt och fraktkostnad själv.

Hemsidan

Vare sig det är vardagsmat eller specialprodukter som kan vara svåra att få tag på i vanliga butiker har Bodystore alltid hyllorna laddade. Beställ superfood, nötter och energibars för att maxa din träningsdiet. Här finns allt samlat i en och samma butik. Du slipper leta och kan handla vilken tid på dygnet som helst. Allt efter dina behov.

Företaget

Bodystore är butiken för dig som söker hälsosamma livsmedel till bättre priser. Butiken har funnits sedan 1999 och ingår i Qliro Group AB koncernen. Visionen med företagen har inte förändrats under åren. Bodystore är företaget som puffar för en hälsosammare livsstil med ett grönt, naturligt och ekologiskt val av livsmedel.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!