Billig matkasse

Priset på matkassar har gått ner något i takt med att konkurrensen blivit stenhård de senaste åren. Att hitta en billig matkasse är inte särskilt svårt, och flera leverantörer av matkassar har börjat med en budgetvariant. Med tanke på hur låga priserna på matkassar är idag, jämfört med vad maten hade kostat om du handlat i en fysisk butik, är det svårt att se hur priserna skulle kunna falla särskilt mycket mer.

En billig matkasse med allt du behöver till veckans middagar

En matkasse med 4 eller 5 måltider för 4 personer kostar idag 600-800 kr, vilket inte är särskilt mycket med tanke på allt man får. Upp till 20 middagar per vecka, skapade av dietister och kockar vilket garanterar både nyskapande och klassiska smaker samtidigt som det är nyttigt, levererad ända hem till dörren. Vad mer kan man begära? Eftersom nästan alla leverantörer av matkassar erbjuder förstgångskunder en extra billig matkasse, tar du ingen risk genom att prova. De flesta som beställer matkassar prenumererar och får en matkasse hemskickad varje eller varannan vecka. Vill du bara få din matkasse en gång i månaden brukar det också gå bra.

Det finns flera exempel på billiga alternativ från Exempelvis Linas Matkasse, Middagsfrid och Mathem. Det enklaste är att besöka våra vår startsida och vår rabattkodssida för att se vilken billig matkasse som passar just dig och din familj just nu!

Det finns flera företag som erbjuder en extra billig matkasse är till exempel City Gross, ICA och Coop.  Om du vill göra en billig matkasse ännu billigare kan du också välja att hämta upp den i butik så sparar du en slant på leveranskostnader, i de fallen där det erbjuds. Detta kan vara en praktisk lösning för dig som på grund av allergiskäl eller liknande måste byta ut en eller flera produkter, då du kan göra detta i anslutning till att du hämtar upp din matkasse.

Matkasse med recept tillagas och packas

1
0