Billig matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Priset på matkassar har gått ner något i takt med att konkurrensen blivit stenhård de senaste åren. Att hitta en billig matkasse är inte särskilt svårt, och flera leverantörer av matkassar har börjat med en budgetvariant. Med tanke på hur låga priserna på matkassar är idag, jämfört med vad maten hade kostat om du handlat i en fysisk butik, är det svårt att se hur priserna skulle kunna falla särskilt mycket mer.

En billig matkasse med allt du behöver till veckans middagar

☆Spara upp till 965 kr!
☆Välj mellan 14 olika matkassar varje vecka
☆Ingredienser i exakta mängder för mindre matsvinn
☆Möjlighet att byta ut maträtter
☆Barnfamilj-, Vegetarisk-, Laktosfri, Veg-Flex & Inspiration
☆2-6 personer, 3-5 middagar
☆30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa. Rabattkod: NYSTART_LINASAFF
☆Premiumkasse med förberedda maträtter
☆Premium, Vego, Sthlmslådan, Familje och Vroom
☆1-6 personer, 3-4 middagar
☆Få 25% rabatt på var och en av dina fem första matlådor
☆Grymt starterbjudande. Finns även förberedd kasse
☆Familje-, Barnens-, Wellness, Kockens förberedda kasse
☆2-6 personer, 4-5 middagar
☆10% rabatt till de första 3 leveranserna
☆Sveriges första matkasse
☆Original, Barn-, Vego-, Flexitarian-, Bistrokasse
☆2-4 personer, 3-5 middagar
☆Få 50% rabatt på din första matkasse!
☆20% rabatt (första matlåda)!
☆Sveriges största matkasse-utbud
☆2-6 personer 5 dagar i veckan
☆Rabatt aktiveras via “Beställ här”
☆Förberett av våra kockar
☆Flexibelt abonnemang
☆Färdigt på 15 minuter
☆Spara 20 % på din första matkasse när du beställer idag!
☆Mat hem till dörren
☆Välj mellan 30 olika matkassar
☆Få 25% rabatt på var och en av dina fem första matlådor! (5×25%)!
☆Matbutik på nätet
☆Komponera din matkasse efter egna önskemål
☆Valfritt antal dagar och personer
☆200kr rabatt vid köp över 750kr Gäller
☆100% ekologisk
☆Vegetarisk-, Vegansk och, Flexetarisk
☆1-4 personer, 3-4 dagar
☆20% rabatt vid första beställningen
☆Ekologiskt fokus
☆Ekologisk-, Vegetarisk-, Gluten-, Laktosfri-, Barnvänlig
☆4 personer, 4 middagar
☆Få en rabatt på 200 SEK
☆10% rabatt vid första beställningen
☆Närproducerat och ekologiskt fokus
☆2-6 personer 5 dagar i veckan

En matkasse med 4 eller 5 måltider för 4 personer kostar idag 600-800 kr, vilket inte är särskilt mycket med tanke på allt man får. Upp till 20 middagar per vecka, skapade av dietister och kockar vilket garanterar både nyskapande och klassiska smaker samtidigt som det är nyttigt, levererad ända hem till dörren. Vad mer kan man begära? Eftersom nästan alla leverantörer av matkassar erbjuder förstgångskunder en extra billig matkasse, tar du ingen risk genom att prova. De flesta som beställer matkassar prenumererar och får en matkasse hemskickad varje eller varannan vecka. Vill du bara få din matkasse en gång i månaden brukar det också gå bra.

Det finns flera exempel på billiga alternativ från Exempelvis Linas Matkasse, Middagsfrid och Mathem. Det enklaste är att besöka våra vår startsida och vår rabattkodssida för att se vilken billig matkasse som passar just dig och din familj just nu!

Det finns flera företag som erbjuder en extra billig matkasse är till exempel City Gross, ICA och Coop.  Om du vill göra en billig matkasse ännu billigare kan du också välja att hämta upp den i butik så sparar du en slant på leveranskostnader, i de fallen där det erbjuds. Detta kan vara en praktisk lösning för dig som på grund av allergiskäl eller liknande måste byta ut en eller flera produkter, då du kan göra detta i anslutning till att du hämtar upp din matkasse.

Billigaste matkassen

Matkassar är idag ett vanligt inslag i vardagen för många svenskar. Sedan de första matkassarna kom för några år sedan, har utvecklingen gått framåt med stormsteg och det finns idag massor av lokala och rikstäckande leverantörer av matkassar. Förutom att de flesta svenskar idag har möjlighet att få sin mat levererad hem till dörren, är bredden på matkassarnas innehåll ett av de tydligaste tecknen på att matkassen antagligen är här för att stanna. Att få sin matkasse vegetarisk, laktosfri eller anpassad för en särskild diet som till exempel LCHF är inte längre särskilt svårt och vi kommer antagligen få se mer och mer av de lite mer nischade matkassarna.

Vem levererar den billigaste matkassen?

Förutom företagens geografiska spridning samt bredden på matkassarnas innehåll är priset också något som förändrats jämfört med för några år sedan. Även om de flesta matkassar kostar någonstans runt 700-800 kronor har det dykt upp flera matkassar som alla får sägas göra anspråk på att leverera den billigaste matkassen i landet.

Är Linas Matkasse billigast?

Livsmedelskedjorna som ICA, Coop och City Gross erbjuder alla matkassar till bra priser. I de flesta fall levereras dock inte matkassarna till dörren utan hämtas upp i närmaste butik. Vill man få kassarna hemlevererade måste man betala en avgift. Dessa företag kan förutom just den anledningen också erbjuda låga priser eftersom man konstant köper in stora mängder livsmedel. ICA har dessutom en matkasse kallad Billiga veckan, som innehåller varor ur ICAs lågprissortiment.

ICAs lågpriskasse är antagligen den billigaste matkassen från de ledande livsmedelsbutikerna i dagsläget, samtidigt som det bör sägas att varken City Gross eller Coop har någon uttalad lågpriskasse. För mer information om vad matkassarna innehåller, besök företagens hemsidor.

MatHem är ett företag som erbjuder en nätbaserad livsmedelsbutik, där man själv kan plocka ihop en matkasse och sedan få den hemlevererad. MatHem erbjuder också färdiga matkassar.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!