Ammis matkasse – fräscha råvaror i färdiga matkassar

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Ammis matkasse är ett företag baserat i Tidaholm som levererar färdiga matkassar till bland annat Skövde, Hjo, Karlborg, Värsås och Falköping. Målsättningen är att förenkla vardagen för människor som har fullt upp med arbete, skola och tid till umgänge med familjen. Genom att få färdiga matkassar levererade en gång i veckan sparar man en hel del tid på inköp av matvaror och planering av veckans måltider, samtidigt som man får råvaror och lättlagade recept till goda och nyttiga middagar.

Vad ingår i en leverans från Ammis matkasse?

Matkassen innehåller ingredienser och råvaror till fem middagar för två vuxna och två-tre barn. För att göra matkassarna så miljövänliga som möjligt arbetar Ammis matkasse efter ett säsongstänk, där råvarorna på vintern ofta utgörs av till exempel rotfrukter och grönsakerna på våren och sommaren ofta är primörer. Genom detta tankesätt kan man erbjuda närproducerade och ekologiska matvaror i stor utsträckning, samtidigt som råvarorna alltid håller högsta kvalitet och är fräscha. Ammis matkasse innehåller alltid varierad kost och maträtterna kräver ingen särskild kompetens för att lagas till. Tvärtom kan hela familjen vara med och laga maten tillsammans.

Ammis matkasse för gluten- och laktosintoleranta

Den som är laktos- eller glutenintolerant kan ofta ha problem med att beställa matkassar eftersom många företag inte kan byta ut ingredienserna som någon i familjen kanske inte tål. Ammis matkasse erbjuder dock alternativ för både laktos- och glutenintoleranta, vilket är ganska ovanligt i branschen.

Vilka råvaror bör man ha hemma?

Ammis matkasse levererar alltid kompletta matkassar med både proteiner, grönsaker och tillbehör. För att man ska slippa få med massa förpackningar med till exempel vetemjöl och ris varje vecka, så finns det dock vissa basvaror som man förväntas ha hemma. Detta inkluderar saker som olja, socker och de vanligaste kryddorna. För att se en fullständig lista på råvaror du förväntas köpa hem själv, kan du besöka Ammis matkasses hemsida.

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!