Alexandra på igottsallskap.com testar Mat&Ros LK kasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Att få en matkasse hem till dörren var mycket smidigare och roligare än vad jag trodde. Personalen som lämnade kassen var trevlig och att beställa via internet var också lätt. Jag tror vi tappat räkningen på hur många gånger vi blev positivt överraskade under veckan, först för att rätterna som vi fick recept på var så lätta att laga, men även att maten hade så bra kvalité. Varorna som vi fått var av mycket bättre än de vi kan hitta i mataffären där vi brukar handla.

Vi fick mycket grönsaker vilket jag gillade, den färska fisken var extra lyxig. Portionerna var också väl tilltagna och det blev över till lunchlåda dagen efter nästan varje dag. Det bästa tycker jag är att man får en välbalanserad matvecka och tid över till att laga maten tillsamman istället för att spendera den tiden i mataffären. Man får mycket och bra mat för pengarna och chansen att testa rätter man annars inte testat. Med en helvegetarisk rätt en av de fem dagarna hade matkassen blivit ännu bättre. Jag kan helt klart rekommendera kassen.

Mat&Ro KasseLaga LK kassemat 1mat 2

LK kassen från Mat och Ro kostar 719 kr för 5 middagar för 2 personer. När du köper din första kasse får du fruktasse de två första leveranserna. Beställer du dessutom via Matkasse.nu och anger kampanjkoden MNU100 får du ytterligare 100 kr i rabatt och betalar då 619 kr för den första kassen och får 2 fruktkassar. LK kassen finns även för 4 och 6 personer. Beställ Mat & Ro LK kasse här!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!