Matkasse i Kalmar

Matkasse Kalmar

Matkasse Kalmar – Vilka alternativ finns?

För den som letar efter en matkasse i Kalmar finns det en hel del alternativ. Linas matkasse och Middagsfrid levererar till ett flertal orter runt om i landet och även matbutiker som Coop, ICA och City Gross erbjuder matkassar som man kan hämta upp i deras butiker. För den som vill beställa en matkasse från de stora livsmedelsföretagen kan man ofta få kassarna hemskickade mot en mindre avgift, eller som sagt hämta upp dem i sin lokala butik.

Matkasse Kalmar – vilken bör jag välja?

Vilken matkasse man bör välja beror så klart på många olika faktorer som storlek på hushållet och vilka preferenser man har när det gäller till exempel hur stor vikt man lägger på att matvarorna ska vara ekologiska. För den som är laktos- eller glutenintolerant finns det idag flera alternativ och för den som föredrar närproducerad och lokalt odlad mat så har det nästan blivit en regel snarare än ett undantag att detta ingår i matkassen. Linas matkasse erbjuder matkassar i Kalmar med olika svårighetsgrader. Har man lite mer tid och gillar att testa något nytt kan man prova den spännande inspirationskassen som innehåller en rolig blandning av recept – både uppdaterade klassiker från den svenska husmanskosten och internationella specialiteter som man kanske aldrig smakat förut. Middagsfrid erbjuder kassar för 2-6 personer och har även en särskild barnkasse som är anpassade efter familjens minsta medlemmar. Middagskorgen är ännu ett exempel på ett företag som erbjuder en matkasse i Kalmar.

Matkasse Kalmar – Veckans middag och Family Food

Två lokala alternativ för den som letar efter en matkasse i Kalmar är Family Food och Veckans middag. Mycket lokalt producerad mat och ekologiska råvaror samt en spännande och inspirerande mix av rätter som hela familjen brukar uppskatta. Besök deras hemsidor för information om menyer, beställning och priser!

Bild på Icas Matkasse

MatkasseKampanjrabattKampanjkodBeställ här
Ica matkasseFrån 299 kr beroende på ort!Behövs inteBeställ här!
linasmatkasse Tabell logo280 - 290 krADTRACTIONBeställ här!
Matkomfort logo 100945 krMATKASSE2015Beställ här!
City Gross MatkasseFrån 249 krBehövs inteBeställ här!
Middagsfrid tabell logo296 -346 krMNU50 - Beställ här!Beställ här!
logga Gastrofy
200 krMKG200Beställ här!
Klara Maten logo20%MATKASSEBeställ här!
Ecoviva logo100 krECOKB100Beställ här!
mat.se100 krHEJ14Beställ här!
Årstiderna logo20% - 70 till 123 kr KampanjprisOZZDXTBeställ här!
Bra Mat Hemma100 krBRAMNU100Beställ här!
GI-Kassen100 krMKNU0815Beställ här!
Mat&Ro200 krMatkasse200Beställ här!